Promo: 2 flesjes Propolis + 1 GRATIS!

Propolis!

Door de wisselende samenstelling van een natuurproduct is het niet mogelijk om propolis te ‘standaardiseren’. Daarom zal het nooit de status van medicijn krijgen, waardoor wij niet mogen vertellen waarbij propolis effectief is gebleken. Wij werken met de grootste zorg aan onze producten en maken een zo zuiver mogelijk natuurproduct.

Wat is Propolis?

De term Propolis wordt gebruikt om een heel scala van harsachtige en balsemachtige stoffen (gommen) aan te duiden, die door bijen verkregen wordt door omzetting van harsen, zodat het de propolis wordt die wij uit de bijenkast kunnen schrapen. Door toevoeging van enzymen door de bijen, vinden er chemische veranderingen plaats in de aanwezige stoffen en ontstaat er een duurzaam werkzame stof. De bijen gebruiken heel veel verschillende soorten grondstoffen voor propolis.

Bijen gebruiken zelf propolis:

Propolis is de harsachtige kitstof, ook wel bijenkorfcement genoemd, die het bijenvolk of de bijenstaat beschermt tegen infecties.
Infecties hebben een vernietigende uitwerking op een bijenvolk. Propolis voorkomt het binnendringen van ziekten in de bijenkast. Propolis wordt door de bijen zelf voor verschillende doeleinden gebruikt, o.a. om:
 

  • voor een klein deel in de wasraten te verwerken
  • het gehele bijennest mee te omhullen, naden te dichten en om er vreemde voorwerpen, die kunnen bederven (bijvoorbeeld dood ongedierte) mee te omhullen
  • de cellen waar de eitjes in gelegd zullen worden grondig op te poetsen, waardoor de larven tegen ziektes beschermd worden zodra ze uitkomen.

 

Overgevoelig

1 op 2.000personen is overgevoelig voor propolis! Doe daarom vooraf de volgende test: leg 1 druppel op je pols en laat opdrogen. Is de plek de dag erna niet ontstoken, dan ben je niet allergisch en kan propolis heel nuttig voor je zijn.

 

Lanceringspromotie: http://www.biosuperdeal.be/product-detail/1989/

Promotie is geldig tot eind december