Retourneren

Ben je ontevreden of heb je vragen? Neem dan even contact met ons op. Dan bekijken we wat we voor jou kunnen doen.

Voldoet een artikel niet aan jouw verwachtingen, dan heb je gedurende 14 kalenderdagen (na ontvangst) het recht om te retourneren. Gelieve ons in voorkomend geval zo spoedig mogelijk te contacteren via info@Biosuperdeal.be. Bovenstaande geldt ook wanneer je bij levering merkt dat de artikelen beschadigd zijn. Controleer daarom steeds dadelijk bij ontvangst jouw bestelling.

HOE KAN IK ARTIKELEN TERUGSTUREN?

  • Stuur een e-mail naar info@Biosuperdeal.be met jouw naam en bestellingsnummer om een retourlabel aan te vragen. Wij sturen jouw zo snel mogelijk dit retourlabel per mail op. Je kan ook hier rechtstreeks dit retourlabel downloaden.
  • Het artikel dient binnen een termijn van 14 kalenderdagen in de originele verpakking teruggestuurd worden, in onbeschadigde toestand, samen met het ingevuld retourformulier. Houd er rekening mee, GEEN INGEVULD RETOURFORMULIER = GEEN TERUGBETALING.
  • Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen zal de terugbetaling van jouw artikel binnen de 14 werkdagen worden uitgevoerd.

De kosten voor retour en ruilen zijn voor eigen rekening.

BINNEN WELKE TERMIJN KAN EN MAG IK MIJN ARTIKELEN RETOURNEREN?

De retourtermijn is 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling.

HOE WORDT DE TERUGBETALING GEDAAN?

Zodra jouw bestelling terug bij ons is, ontvang je het bedrag van jouw aankoop terug op jouw rekening. Zorg er steeds voor dat bij het retourformulier uw IBAN en BIC code vermeld staan.

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals hierboven beschreven, worden binnen een termijn van 14 werkdagen door ons terugbetaald. De kosten voor retour en ruilen zijn voor eigen rekening.

WAT ALS HET TERUGGESTORT BEDRAG NIET CORRECT IS?

Indien het terugbetaald bedrag niet correct is, gelieve dan zo snel mogelijk contact om te nemen via info@Biosuperdeal.be. Wij zoeken zo snel mogelijk een oplossing.

BioSuperDeal behoudt zich het recht om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of artikelen die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.